lazie-pino

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

Lazie & Pino har valpar!!

Föddes 14 November 2o18 och blir leveransklara (8v) den 9:e januari.

 

 

Pino på utställningen i Växjö 2o17.

 

TrePés Gild Wren

Pino är en trygg kille som har ett mycket trevligt och sansat sätt. Trygg kille med fin helhet och päls. Han är lättlärd och lättmotiverad men har sin stolthet såklart (man är väl en dvärgschnauzer...;) Utställd en gång 1:a Juniorklass, Excellent med CK.

 

BPH med skott utfört!

Ögonlysning ok men med anmärkningen distichiasis, dvs enstaka små cilier (hårstrån) i ögonkanten innanför ögonfransarna.

 

Avseende avel kan detta nedärvas, men då det är mjuka cilier som inte vidrör ögat och som inte besvärar honom, så bör det inte innebära problem för eventuella valpar som får samma.

 

 

Lazie ca 1 år på fotot.

 

Dog-Otho's Lady Sahara

Lazie är en glad och tillgiven tjej. Hon är positiv och framåt, men samtidigt en ödmjuk och ibland lite försiktig dam med mycket energi och mycket fart. Ganska reserverad mot främmande personer.

 

Hon är cool i rätt sammanhang - exempelvis hänger hon glatt med husse och matte på motorcykelsemester, medan i andra sammanhang kan hon upplevas försiktig. I grunden är hon trygg, mjuk och gosig. Utställd en gång med Excellent i Öppenklass.

 

Ögonlysning utan anmärkning.

 

BPH med skott utfört!

 

Vi väntar oss Peppar/saltvalpar

Pino är en trygg och cool kille. Han är social mot människor och tillgiven på egna villkor, lekfull och rolig - men samtidigt en sansad personlighet. Superfin sträv päls med vacker pepprighet. Vi har inte lyckats ställa ut honom mer än en gång eftersom han bor en bit bort. Pino är en ättling till två av mina första tiklinjer Trixa och Jina.

Lazie är lättlärd och lättmotiverad - även hon mycket lekfull och positiv till livet och till alla aktiviteter, men försiktig med nya människor. Hon älskar att vara nära, en mjuk och trevlig personlighet - Så vi tror definitivt att detta kommer blir en social, lekfull och ändå sansad kull med fina exteriörer! Tyvärr bara utställd en gång, hon är en jättefin tjej.

 

Det är ovanligt mycket peppar/salt i stamtavlan för att vara från mig. Mamman har åtminstone 6 generationer PS-bakom sig och på pappans sida blir det först i 4:e generation vi hittar en svart. Det har ingen betydelse för färgen, mentaliteten eller något annat - men vissa uppfödare gillar det ;)

 

Valparnas Stamtavla

Puppie's Pedigree

 

Inavelsgrad: 0,2%

 

 

Beauideal Pirates of Penzance (PS)

 

TrePés Gild Sparrow (PS)

"Jina" Wild Rushs K-pop Star at TrePés (PS)

SIRE TrePés Gild Wren (PS)

 

 

 

TrePés Gild Imperatrix (PS)

Schnauzer Huset Romano (PS)

 

 

"Trixa" Dog-Otho's Catch Me If You Can (PS)

 

 

 

 

 

Russkiy Assorti'c Irbis (PS)

 

Royal Merci de Trufas Negras (PS)

Zissi de Trufas Negras (PS)

Tested Free of MAC

DAM Dog-Otho's Lady Sahara (PS)

 

 

 

Dog-Otho's From Me to You (PS)

U2 Dai Medici (PS)

 

 

Dog-Otho's Wind Of Change (PS)

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

Dvärgschnauzer omplacering

Dvärgschnauzer valp

Dvärgschnauzer uppfödning

 

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit