dizzi-caddi

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

Dizzis och Caddis kull 2016!

Läs om att köpa valpar av oss här

 

Caddi. Foto Mikko Samuli

 

Saredon Right Smart from Risepark

.

Caddi är en harmonisk och trevlig hane med bra päls, fantastisk utstrålning, fina rörelser och vackert uttryck. Jag tror mycket på den här kombinationen och hoppas att allt går fint. Tack ägare Irene Neuzil i Hallsberg för möjligheten och för all all all hjälp!

 

Ögonlysning 2015 OK!

 

 

 

Caddi is a great, sturdy, harmonic and gentle male WHOs has Everything in the right Place. Great coat and exterior and pleasant personality. A Gentleman!

 

Dizzi som 6 mån på bilden.

Dizzi 6 months.

 

Lady Sue Nan Eldar

 

Dizzi är en mjuk, trevlig och lekfull tjej som kommer från Kennel Nan Eldar nära Krakow. Samtidigt är hon en liten jägare som har en naturlig fallenhet som råttfångare. Hon har mycket av det som rasen avlats för, hon leker med tassarna och hon är otroligt snabb och rolig!

Hon har också en naturlig fallenhet som vakthund, så hon berättar gärna att någon hälsar på - men finner sig snabbt i besöket och har inget emot lite kill och kel ;)

 

Ögonlysning utan anmärkning 2015-07-21

 

Dizzi is a gentle yet playful little girl bred by Nan Eldar Kennel close to Krakow. Thank you Dorota for her!

 

 

 

Dizzi är en mjuk och trevlig tik och Caddi är en trygg och stabil hane.

Så vi hoppas på mycket trevliga och kärvänliga valpar med mycket fina exteriörer och med mjuka personligheter. Mamma Dizzi är en mycket lekfull tik och vi tror säkerligen att det kommer smitta av sig till valparna. Valparna beräknas komma omkring midsommar 2016.

 

Färgen på valparna blir peppar-salt.

 

Kontakta oss här.

Valparnas Stamtavla

Puppie's Pedigree

 

Inavelsgrad: 0,0%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saredon Right Smart from Risepark

 

 

 

 

 

Lady Sue Nan Eldar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

Dvärgschnauzer omplacering

Dvärgschnauzer valp

Dvärgschnauzer uppfödning

 

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit