Vuxna

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

 

Äldre valpar

eller vuxna hundar

Lite då och då finns hundar som söker hem eller som behöver omplaceras.

 

Halvfoder:

Vi har en peppar/salttik som letar halvfoderhem! Hon blev 8v den 4/4.

Superfin tjej. Hon har allt på rätt ställe (so far...) men hon rullar svansen lite, den ska helst vara lite rakare. Men utseende för övrigt är verkligen en supertik. Kort, fin rygg, jättefin peppar/salt, vackert huvud och halslängd, fina vinklar... så hon är mycket lovande. Läs mer om kullen här.

 

Halvfoder betyder att man betalar halva priset, 8000kr mot att vi får låna henne för utställning, meritering, 1 kull och att man håller pälsen i perfekt skick. Ni måste också bo nära oss i Nykvarn. (översta bilden) Läs om kullen.

 

 

0703808996 / therese@trepes.se

Gärna mail där ni berättar om er själva! :)

 

 

 

Här söker vi familjer till omplaceringshundar, d.v.s. hundar som letar nytt hem - eller ibland foderfamiljer till hundar vi vill ha kvar i avel. I samtliga fall gäller att vi endast säljer till den familj eller person som vi anser känns mest lämplig! Foderfamiljer ska helst bo nära oss.

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit