Vuxna

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

 

Äldre valpar

eller vuxna hundar

Lite då och då finns hundar som söker hem eller som behöver omplaceras.

 

 

Svart tikvalp, mjuk och trevlig personlighet från Zivas & Kawas kull söker foderhem i Norra Stockholm eller nära oss. Hennes nya kennel Alectronas i Vallentuna söker fodervärd.

 

Svart tik 3 år söker nytt hem i vår 2019. Foderfamilj, vi förbehåller oss rätten att välja hem till henne. Hon är reserverad mot folk och försiktig i sitt sätt, men har många fördelar. Jag föreställer mig en aktiv pensionär eller vuxen utan småbarn som en bra match för henne.

 

 

0703808996 / therese@trepes.se

Gärna mail där ni berättar om er själva!

 

 

 

 

 

 

 

Här söker vi familjer till omplaceringshundar, d.v.s. hundar som letar nytt hem - eller ibland foderfamiljer till hundar vi vill ha kvar i avel. I samtliga fall gäller att vi endast säljer till den familj eller person som vi anser känns mest lämplig! Foderfamiljer ska helst bo nära oss.

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

Dvärgschnauzer omplacering

Dvärgschnauzer valp

Dvärgschnauzer uppfödning

 

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit