Vuxna

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

 

Äldre valpar

eller vuxna hundar

Lite då och då finns hundar som söker hem eller som behöver omplaceras.

 

Inga dvärgschnauzrar för omplacering.

Men jag kan tipsa om att Alectronas kennel (svarta) och X-plotion kennel (peppar/salt) har vuxna hanar och tikar som söker nya hem. Hälsa från mig :)

 

 

0703808996 / therese@trepes.se

Gärna mail där ni berättar om er själva!

 

 

 

Här söker vi familjer till omplaceringshundar, d.v.s. hundar som letar nytt hem - eller ibland foderfamiljer till hundar vi vill ha kvar i avel. I samtliga fall gäller att vi endast säljer till den familj eller person som vi anser känns mest lämplig! Foderfamiljer ska helst bo nära oss.

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit