Vuxna

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

 

Äldre valpar

eller vuxna hundar

Lite då och då finns hundar som söker hem eller som behöver omplaceras.

Till Salu:

Vi har en Peppar/Salt 10v tik med trevligt temperament till salu. Hon är trygg, ganska cool, social och positiv. Ser jättefin ut också! Passar den som vill testa utställning och / eller träna och tävla. Född 2017-12-17, (Andra bilden)

Läs om kullen och se bilder här.

 

 

 

 

 

0703808996 / therese@trepes.se

 

 

Vuxna Avelshundar

 

Eventuellt söker vi foderhem till ytterligare en vuxen tik, peppar/salt, 1 år gammal. Mycket mjuk, ganska vek, men mycket trevlig, social tjej med mycket energi och lekfullhet. Älskar leksaker. Tror att hon är en rolig tjej att träna med! Och ställa ut! Ni kan inte bo mer än en timme från oss. Distansförhållande funkar inte bra som fodervärd ;)

 

Hör av er och berätta om er själva, så kan jag skicka bilder m.m.

 

Här söker vi familjer till omplaceringshundar, d.v.s. hundar som letar nytt hem - eller ibland foderfamiljer till hundar vi vill ha kvar i avel. I samtliga fall gäller att vi endast säljer till den familj eller person som vi anser känns mest lämplig! Foderfamiljer ska helst bo nära oss.

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit