Vuxna

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Home

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

Contact

 

Äldre valpar

eller vuxna hundar

Lite då och då finns hundar som söker hem eller som behöver omplaceras.

1 tik, peppar/salt söker eget hem (Bild 1). Blev 8v den 3/2 2019. Mycket nyfiken, lekfull och har mycket framåtanda! Rolig för den som vill träna med sin hund! Ser ut att ha lätta öron - så hon är inte en utställningshund. Jag har limmat öronen en gång men det brukar inte hjälpa ;) 16 000kr

Lisa-Siggekullen

1 tik, peppar/salt söker "HALVfoderhem" (Bild 1). Blev 8v den 20/2 2019. Mycket social, nyfiken & lekfull! Rolig för den som vill träna med sin hund!

Ni måste bo nära Nykvarn, absolut max 1h bort inräknat trafik - och ni måste kunna hjälpa till att hämta / lämna ibland. Vi pratar mer om detta när vi ses, det brukar fungera bra med mina foderfamiljer :)

Sally-Iggykullen

1 peppar/salttikvalp (bild3, 4) härligt mjuk, trevlig, mycket COOL, lite självständig och trygg personlighet från Keas & Lyons kull ! Blev 15v den 8/2 2019.

Någon slags foderavtal tror jag det blir!!! Kontakta mig för mer - ni måste bo inom en timme från oss!

 

Vi söker ett aktivt pensionärspar till en fin 3-årig tik (bild 5) som tidigast kan flytta i mars. Vi tänkte oss foderavtal och hon ska iväg 2-3v i april för meritering i utlandet, bara så ni är beredda på det. Hon är en försiktig och trevlig tik. Familjen närmast, inte förtjust i främlingar, men hon är tillgiven och mycket gosig. Älskar mat, är en underbar vän. Hon har bott hos oss sedan hon var valp.

0703808996 / therese@trepes.se

Gärna mail där ni berättar om er själva!

 

Här söker vi familjer till omplaceringshundar, d.v.s. hundar som letar nytt hem - eller ibland foderfamiljer till hundar vi vill ha kvar i avel. I samtliga fall gäller att vi endast säljer till den familj eller person som vi anser känns mest lämplig! Foderfamiljer ska helst bo nära oss.

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

Dvärgschnauzer omplacering

Dvärgschnauzer valp

Dvärgschnauzer uppfödning

 

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit