bella-elvis

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming

About Us

Bellas & Elvis valpar 2018!

Bella och Elvis 3 valpar föddes 21/3

 

Bella & Elvis puppes 2018!

Born 21 March 2o18

 

 

 

Elvis, bor hos Alectronas kennel

 

3 CAC

TrePés Gild Filousof

 

Elvis är en mycket trygg och självsäker kille. Han har lekfullhet och gott om positivitet men han är också mycket "schnauzrig" med att saker ska göras på hans villkor och när han känner för det ;)

I grunden är han social, han har lätt för att anpassa sig och acceptera nya människor men han måste fundera på saken först. Han är inte typen som kastar sig i famnen på vem som helst, utan först när han har fått fundera på saken.

 

BPH är gjort och han är skottfast.

 

Ögonlysning utan anmärkning

Elvis är Optigentestad Fri från Anlag av PRA B.

 

Bella, inte utställd ännu - trots flera anmälningar, har vi inte lyckats få till det.

 

Alectronas Romantica

 

Bella är en glad och mycket tillgiven tjej från Susanne och Björn på Alectronas kennel. Hon är positiv och framåt, men samtidigt en ödmjuk och ibland lite försiktig dam. Hon älskar att leka och busa och hon har aldrig tråkigt.

Hon är också lite lagom förtjust i nya människor - hon vill hälsa i sin takt och hon håller sig hellre vid matte än rusar fram till folk på stan.

 

Hon har gjort BPH och är skottfast.

 

Ögonlysning utan anmärkning 2018, men hon har ett anlag för PRA B. Därför har valpkullen testats och ingen av dem hade anlag för PRA B så ingen av dem kan föra vidare genen och ingen av dem kan bli sjuk i PRA B.

 

Elvis och Bella är ganska lika varann i flera egenskaper. De är båda lekfulla och positiva, men har sin uppfatting om hur saker ska göras ;)

 

I sin socialitet mot andra människor så är de också lika, så jag tror att deras valpar kommer att bli "lite lagom sociala". De kommer troligtvis acceptera nya människor men inte älska dem vid första ögonkastet.

Positivt: när man är ute på promenad bland folk i och med att man inte alltid måste uppfostra hunden att sluta dra i kopplet / lugna ner sig o.s.v.

Negativt: om man är t.ex. en mycket aktiv barnfamilj där det kommer och går folk, fä och kanske småbarn väldigt ofta. Det kan bli stressande för en hund som inte är jättesocial.

 

Men varje valp/hund är unik och vi hjälper till att matcha familj och valp för att göra det så bra som det går. Vi studerar valparna från att de föds till att de flyttar och vi brukar försöka få till ett valptest vid 7 veckor som kan komplettera vad vi vet om dem.

 

 

Färgen på valparna är svart och alla 3 är testade Fria från PRA B.

Valparnas Stamtavla

Puppie's Pedigree

 

Inavelsgrad: 0,0%

 

 

Black Velvet Mengo Celebration

 

SEUCH Filemon the Cat from Dolina Rivendell (S)

Rivil Countess Of Dolina Rivendell

OptigenTested Free of PRA B

SIRE TrePés Gild Filousof (S)

 

 

 

SEUCH Pixbo Pirouette (S)

Wards Creek's Black Falcon

 

 

Piquants Curtain Call

 

 

 

 

 

Golden Gate Carboneum

 

SEUCH GEB Dastynella Elegant (S)

Hermiona Z Sardanu

Tested Heterozygous PRA B

DAM Alectronas Romantica (S)

 

 

 

Alectronas Oh Laura (S)

Alectronas I Am Incredible

 

 

Alectronas Simsalabim

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

Dvärgschnauzer omplacering

Dvärgschnauzer valp

Dvärgschnauzer uppfödning

 

 

 

TrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit