Hem

Uppfödning av Dvärgschnauzer i hemmet

Home

Boys

Girls

Puppies & Adults

Grooming     

About Us   

Contact

Vi har Dvärgschnauzervalpar!

We have puppies!
Welcome to TrePés! We live in Nykvarn south of Stockholm city and breed our Miniature Schnauzers at home. Our dogs and puppies live with us in the kitchen, sofa and all other places. Read more here.


Kennel TrePés Gild

Nyhetsblogg under konstruktion!


Nu planerar vi valpar som blir leveransklara i JUNI 2019. Håll koll på Valpsidan. Jag uppdaterar så fort vi vet mer!


Vi föder upp alla färger av dvärgschnauzer i vårt hem i Nykvarn, Stockholm nära Södermanland. Hundarna bor med oss och valparna växer upp i vårt kök. Om Färger


Vi är kenneln med flest BPH-testade dvärgschnauzrar i Sverige (Beteende & Personlighetsbeskrivning, SKK).


Och vi är också kenneln med flest PRA typ B testade hundar (en ögonsjukdom). Läs mer: BPH&PRA


Vi eftersträvar sunda, trevliga familjemedlemmar med trygga temperament, positiv energi och med exteriörer enligt rasens standard, med en lite extra snygg touch givetvis!

Vi ställer ut våra hundar och får ofta fina resultat. Kenneln har producerat ett par Champions så långt, vilket vi är mycket stolta över! Men utställning premierar enbart utseende så vår prioritet ligger generellt mer åt det mentala hållet.  Om Oss


Varmt Välkomna till oss!

Trimma din hund

Trimma eller klipp din hund hos oss

Vi trimmar Schnauzer i alla storlekar, för vardag och utställning. Och vi kan även trimma eller klippa andra rasers vardagsfrisyrer.

Dvärgschnauzervalp

Vi planerar valpar. Kontakta oss !

Och vi har alltid planer på senare kullar. Till och från så kan vi också ha hundar som söker fodervärd eller som behöver omplaceras.

Hundshop - utställningsartiklar m.m.

Köp prylar och tillbehör till hund och utställning

Det finns en TrePés-Shop som erbjuder utvalda artiklar till dig som trimmar och ställer ut, men även vissa basvaror som foder och koppel. Länken ovan tar dig dit!

dvärgschnauzer valpar

TrePés • Shop & Uppfödning av Dvärgschnauzer svart, peppar / salt, svart / silver, vit

Dvärgschnauzer i vår Kennel. Vi har Dvärgschnauzeruppfödning i hemmet. Vår Dvärgschnauzerkennel i Nykvarn, nära Södermanland och Strängnäs samt Gnesta eller Trosa. Vi planerar Dvärgschnauzervalp Peppar / Salt eller Peppar & Salt samt Svart. Vi har Uppfödning samt kan Trimma, d.v.s. rycka pälsen på strävhåriga raser. Vi fixar din hund: Trimmning eller Trimning, Schnauzertrimmning eller klippning / rakning. Vi är Trimmare specialiserade på Dvärgschnauzer . Vi säljer även hundprodukter och utställningsburar samt trimbord, både standard och lättvikt.

Vi har ett hundtrim där alla raser är vlälkomna. Vår specialisering är dock Dvärgschnauzer och Schnauzer. Varmt välkomna till oss!

Dvärgschnauzer omplacering Dvärgschnauzer valp Dvärgschnauzer uppfödningTrePés ® Varumärket och namnet är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Bilder får inte användas från TrePés utan tillstånd.


Vi innehar uppfödar-

certifikat och jag är

certifierad chipmärkare