bella-elvis

Bellas & Elvis valpar 2018!

Bella och Elvis 3 valpar föddes 21/3


Bella & Elvis puppes 2018!

Born 21 March 2o18


   Elvis, bor hos Alectronas kennel


SEUCH DKUCH

TrePés Gild Filousof


Elvis är en mycket trygg och självsäker kille. Han har lekfullhet och gott om positivitet men han är också mycket "schnauzrig" med att saker ska göras på hans villkor och när han känner för det ;)

I grunden är han social, han har lätt för att anpassa sig och acceptera nya människor men han måste fundera på saken först. Han är inte typen som kastar sig i famnen på vem som helst, utan först när han har fått fundera på saken.


BPH är gjort och han är skottfast.


Ögonlysning utan anmärkning

Elvis är Optigentestad Fri från Anlag av PRA B.


Bella, inte utställd ännu - trots flera anmälningar, har vi inte lyckats få till det.


Alectronas Romantica


Bella är en glad och mycket tillgiven tjej från Susanne och Björn på Alectronas kennel. Hon är positiv och framåt, men samtidigt en ödmjuk och ibland lite försiktig dam. Hon älskar att leka och busa och hon har aldrig tråkigt.

Hon är också lite lagom förtjust i nya människor - hon vill hälsa i sin takt och hon håller sig hellre vid matte än rusar fram till folk på stan.


Hon har gjort BPH och är skottfast.


Ögonlysning utan anmärkning 2018, men hon har ett anlag för PRA B. Därför har valpkullen testats och ingen av dem hade anlag för PRA B så ingen av dem kan föra vidare genen och ingen av dem kan bli sjuk i PRA B.


Elvis och Bella är ganska lika varann i flera egenskaper. De är båda lekfulla och positiva, men har sin uppfatting om hur saker ska göras ;)


I sin socialitet mot andra människor så är de också lika, så jag tror att deras valpar kommer att bli "lite lagom sociala". De kommer troligtvis acceptera nya människor men inte älska dem vid första ögonkastet.

Positivt: när man är ute på promenad bland folk i och med att man inte alltid måste uppfostra hunden att sluta dra i kopplet / lugna ner sig o.s.v.

Negativt: om man är t.ex. en mycket aktiv barnfamilj där det kommer och går folk, fä och kanske småbarn väldigt ofta. Det kan bli stressande för en hund som inte är jättesocial.


Men varje valp/hund är unik och vi hjälper till att matcha familj och valp för att göra det så bra som det går. Vi studerar valparna från att de föds till att de flyttar och vi brukar försöka få till ett valptest vid 7 veckor som kan komplettera vad vi vet om dem.Färgen på valparna är svart och alla 3 är testade Fria från PRA B.

Valparnas Stamtavla

Puppie's Pedigree


Inavelsgrad: 0,0%Black Velvet Mengo Celebration


SEUCH Filemon the Cat from Dolina Rivendell (S)

Rivil Countess Of Dolina Rivendell

OptigenTested Free of PRA B

SIRE TrePés Gild Filousof (S)
SEUCH Pixbo Pirouette (S)

Wards Creek's Black FalconPiquants Curtain Call


Golden Gate Carboneum


SEUCH GEB Dastynella Elegant (S)

Hermiona Z Sardanu

Tested Heterozygous PRA B

All puppies tested Free

DAM  Alectronas Romantica (S)
Alectronas Oh Laura (S)

Alectronas I Am IncredibleAlectronas Simsalabim